Åtkomst

Åtkomst för Bodybuilder-portalen

Du behöver ett XDS-konto på Scania för full tillgång till Bodybuilder-portalen.

Kontakta din lokala distributör så skapas ett konto åt dig.

Distributörens IGA-information:

Bodybuilder: ”Rollen Fristående på Truck Bodybuilder-portalen”

Distributörer: ”Rollen Ägd på Truck Bodybuilder-portalen”

Möjligt att beställa i bulk om du har en lista med många användare. Det gör du från Scanianow på https://scania.service-now.com/esc?id=sc_cat_item_guide&sys_id=fc76ba88872c495485510d0c8bbb35e2

Scania CV AB

Öppna dokument

För öppna-dokument behöver du också ett Azure-ID

Ett Azure-ID är XDS-ID_t kombinerat med …@scaniaweb.com, dvs xxxxxx@scaniaweb.com

Du kan testa vilket ”Azure-ID” du har via den här länken.

https://azureid.wam.prod.aws.scania.com/Scania CV AB Yhttps://azureid.wam.prod.aws.scania.com/

Auktorisering för typgodkännande och certifikat

Du måste underteckna följande samarbetsavtal i flera steg för att få tillgång till Scanias certifikat:

Scania CV AB