Prenumerera/lösenord

Prenumerera på de senaste uppdateringarna

Den första dagen i månaden skickas ett e-postmeddelande automatiskt till alla prenumeranter. E-postmeddelandet innehåller senaste uppdateringar som har publicerats under föregående månad.

Lösenord

Lösenordet måste innehålla följande:

• Minst 12 tecken.​
  • Minst 6 bokstäver.​
  • Minst 1 versal (stor bokstav).​
  • Minst 1 gemen (liten bokstav).
  • Minst 3 olika typer av tecken.​
  • Minst 1 specialtecken (till exempel @, #, $, %, &, * eller +).
  • Minst 2 siffror.​
  • Lösenordet kontrolleras mot lösenordskatalogen.​
  • Lösenordet kontrolleras mot dina kontoattribut.​
  • Lösenordet får inte innehålla ditt visningsnamn.​
  • Lösenordet får inte innehålla ditt konto-ID.​

Lösenordet ska ändras en gång var tredje månad, och du måste ändra det till ett lösenord som du inte har använt dig av vid de senaste 24 inloggningsförsöken. Efter tre inloggningsförsök med ett felaktigt lösenord spärras ditt konto tillfälligt i 15 minuter. Du kan endast ändra lösenordet en gång per dag.

Om ditt lösenord är för gammalt kan du få problem med inloggningsprocessen. Klicka på länken https://iga.scania.com om du vill ändra ditt lösenord eller begära ett nytt lösenord

Om du inte kommer ihåg ditt gamla lösenord kan du återställa det med denna länk: https://pumpss.scania.com/passwordkiosk/module/selfservice/jsp/forgot.jsp

Scania CV AB