Prenumerera/lösenord

Prenumerera på nya dokument

Den första dagen i månaden skickas vårt nyhetsbrev automatiskt ut till alla prenumeranter. Nyhetsbrevet innehåller dokument som har publicerats under den föregående månaden.

Lösenord

Lösenordet måste innehålla följande:

• Minst 12 tecken.​
  • Minst 6 bokstäver.​
  • Minst 1 versal (stor bokstav).​
  • Minst 1 gemen (liten bokstav).
  • Minst 3 olika typer av tecken.​
  • Minst 1 specialtecken (till exempel @, #, $, %, &, * eller +).
  • Minst 2 siffror.​
  • Lösenordet kontrolleras mot lösenordskatalogen.​
  • Lösenordet kontrolleras mot dina kontoattribut.​
  • Lösenordet får inte innehålla ditt visningsnamn.​
  • Lösenordet får inte innehålla ditt konto-ID.​

Lösenordet måste ändras var tredje månad. Det nya lösenordet får inte ha använts under de senaste 24 inloggningsförsöken. Ditt konto låses automatiskt under 15 minuter efter tre felaktiga inloggningsförsök. Du kan endast ändra ditt lösenord en gång varje dygn.

Om ditt lösenord är för gammalt kan du få problem med inloggningsproceduren. Du kan ändra ditt lösenord eller begära ett nytt lösenord genom att klicka på länken https://iga.scania.com.

Scania CV AB