Käyttöoikeudet

Päällirakentajaportaalin käyttöoikeus

Saadaksesi täyden käyttöoikeuden Päällirakentajaportaaliin tarvitset XDS-tilin Scanialla.

Ota yhteyttä paikalliseen jakelijaan, joka luo sinulle tilin.

Jakelijan IGA-tiedot:

Päällirakentaja: "Kuorma-auton päällirakentajaportaali Riippumaton rooli"

Jakelijat "Kuorma-auton päällirakentajaportaali Sidosrooli"

Mahdollista tilata useampi, jos sinulla on lista, jossa on paljon käyttäjiä. Se tehdään Scanianow:sta https://scania.service-now.com/esc?id=sc_cat_item_guide&sys_id=fc76ba88872c495485510d0c8bbb35e2

Scania CV AB

Avaa asiakirjat

Asiakirjojen avaamiseen tarvitset Azure ID:n

Azure ID on XDS ID yhdistettynä…@scaniaweb.comiin, ts. xxxxxx@scaniaweb.com

Voit testata Azure id:si tällä linkillä.

https://azureid.wam.prod.aws.scania.com/Scania CV AB Yhttps://azureid.wam.prod.aws.scania.com/

Valtuutus tyyppihyväksyntää ja sertifikaatteja varten

Jotta voit saada Scanian sertifikaattien käyttöoikeudet, sinun on allekirjoitettava seuraava monivaiheinen yhteistyösopimus:

Scania CV AB