Tilaa/Salasana

Tilaa viimeisimmät päivitykset

Kuukauden ensimmäisenä päivänä kaikille tilaajille lähetetään automaattisesti sähköposti. Sähköposti sisältää viimeisimmät päivitykset, jotka on julkaistu edellisen kuukauden aikana.

Salasana

Salasanalle on seuraavat vaatimukset:

• vähintään 12 merkkiä
  • vähintään 6 kirjainmerkkiä
  • vähintään 1 iso kirjain
  • vähintään 1 pieni kirjain
  • vähintään 3 merkkityyppiä​
  • vähintään 1 erikoismerkki (esim. @, #, $, %, &, * ja +).
  • vähintään 2 numeromerkkiä
  • tarkistetaan salasanasanakirjaan verraten​
  • tarkistetaan tilisi attribuuttien perusteella​
  • ei saa sisältää näyttönimeäsi​
  • ei saa sisältää tilisi tunnusta.​

Salasana on vaihdettava vähintään kolmen kuukauden välein uuteen salasanaan, jota ei ole käytetty edellisessä 24 kirjautumisyrityksessä. Kun sisäänkirjautumista väärällä salasanalla on yritetty kolme kertaa, tili lukitaan tilapäisesti 15 minuutiksi. Voit vaihtaa salasanan kerran päivässä.

Jos salsanasi on vanhentunut, kirjautuminen voi aiheuttaa ongelmia. Jos haluat vaihtaa salasanan tai pyytää uuden salasanan, napsauta linkkiä https://iga.scania.com.

Jos et muista vanhaa salasanaasi, voit palauttaa sen tästä linkistä: https://pumpss.scania.com/passwordkiosk/module/selfservice/jsp/forgot.jsp

Scania CV AB