Abonneren / Wachtwoord

Abonneren op documentnieuws

Op de eerste dag van elke maand wordt onze nieuwsbrief automatisch naar alle abonnees verstuurd. De nieuwsbrief bevat documenten die in de voorafgaande maand gepubliceerd zijn.

Wachtwoord

Het wachtwoord moet het volgende bevatten:

• minimaal 12 tekens
  • minimaal 6 tekens
  • minimaal 1 hoofdletter
  • minimaal 1 kleine letter
  • minimaal 3 verschillende tekens
  • minimaal 1 speciaal teken​ (bijv. @, #, $, %, &, * en +)
  • minimaal 2 cijfers
  • wordt gecontroleerd aan de hand van het wachtwoordwoordenboek.​
  • wordt gecontroleerd aan de hand van uw accountkenmerken.​
  • kan uw weergavenaam niet bevatten​
  • kan uw account-ID niet bevatten​

Het wachtwoord moet elke derde maand worden gewijzigd en u moet een ander wachtwoord invoeren dat u de afgelopen 24 inlogpogingen niet hebt gebruikt. Na drie inlogpogingen met een onjuist wachtwoord wordt uw account tijdelijk voor 15 minuten geblokkeerd. U kunt uw wachtwoord maar één keer per dag wijzigen.

Als uw wachtwoord te oud is, kunt u problemen ondervinden met de inlogprocedure. Om een nieuw wachtwoord te wijzigen of een nieuw wachtwoord aan te vragen, klikt u op de link "https://iga.scania.com"

Scania CV AB