Abonneren / Wachtwoord

Abonneer u op recente updates

Op de eerste dag van de maand wordt automatisch een e-mail naar alle abonnees verzonden. De e-mail bevat recente updates die in de afgelopen maand zijn gepubliceerd.

Wachtwoord

Het wachtwoord moet het volgende bevatten:

• minimaal 12 tekens
  • minimaal 6 tekens
  • minimaal 1 hoofdletter
  • minimaal 1 kleine letter
  • minimaal 3 verschillende tekens
  • minimaal 1 speciaal teken​ (bijv. @, #, $, %, &, * en +)
  • minimaal 2 cijfers
  • wordt gecontroleerd aan de hand van het wachtwoordwoordenboek.​
  • wordt gecontroleerd aan de hand van uw accountkenmerken.​
  • kan uw weergavenaam niet bevatten​
  • kan uw account-ID niet bevatten​

Het wachtwoord moet minstens elke derde maand worden gewijzigd. Wijzig het wachtwoord in een nieuw wachtwoord dat u de laatste 24 aanmeldpogingen niet heeft gebruikt. Na drie aanmeldpogingen met een onjuist wachtwoord wordt uw account tijdelijk geblokkeerd gedurende 15 minuten. U kunt uw wachtwoord slechts eenmaal per dag wijzigen.

Als u problemen ondervindt met de inlogprocedure, is uw wachtwoord mogelijk te oud. Voor het wijzigen van een wachtwoord of het aanvragen van een nieuw wachtwoord, klikt u op de link "https://iga.scania.com"

Als u uw oude wachtwoord niet meer weet, kunt u het resetten via deze link: https://pumpss.scania.com/passwordkiosk/module/selfservice/jsp/forgot.jsp

Scania CV AB